De Goede Bakker

 

In bakkerij Het Gulle Graan is het fijn. Iedereen uit het dorp mag meehelpen met het bakken van brood en de bakker zelf maakt heerlijk levensbrood.
Maar als er een gipsgieter in het dorp komt wonen, gaat alles mis! Niet alleen in de bakkerij, maar in het hele dorp! Anna en haar neefje Kees weten niet hoe dit nog goed moet komen. Gelukkig heeft de bakker een plan.

In dit prentenboek met sfeervolle illustraties en veel details komt van alles aan bod: jaloezie, fouten maken en spijt hebben. Maar bovenal is het een verhaal over de kracht van liefde.

Het is geschikt voor kinderen van 4-11 jaar en voor ouders, opa’s en oma’s om voor te lezen. Omdat het ook een parabel is over de bijbelse boodschap van Pasen, is het heel geschikt voor kinderclubleiders van een vakantieclub of kinderclubs in een buurthuis of stad, leerkrachten basisonderwijs, kerkelijke kinderwerkers voor de zondagsschool etc. Ik heb het verhaal namelijk geschreven voor een kinderclub in onze stad, om ze dit op een aansprekende manier te laten begrijpen en ervaren. 

Bekijk hier alvast het Youtube-filmpje!

 

Voor het gebruik op scholen, kerken of clubs, zie de pagina's: basisschool of kerk of kinderclub/kliederkerk.

 

Bij dit prentenboek heb ik ook creatieve objectlessen en een musical ontwikkeld. Het volgende kan worden aangevraagd/besteld:

 • één of meer Prentenboeken, €12,95 per stuk
 • één of meer Werkboeken (creatieve objectlessen), tijdelijke aanbieding €3,00 per stuk  
 • illustraties voor presentatie op beamer of digibord (kosteloos) 
 • voorlezen/presentatie Prentenboek (45 min. €25,-)
  of gastles/workshop 1 les Bak- knutsel- en ontdekboek (90 min. €50,-)
  of 
  voorlezen/presentatie Prentenboek + gastles/workshop 1 les Bak- knutsel- en ontdekboek (120 min. €65,-)
 • musical/voorstelling/toneelstuk, die door volwassenen, tieners of kinderen kan worden opgevoerd (nog niet beschikbaar)  

Neem gerust contact op voor vragen. 

 

 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

 

Back to top
Back to top